Sunday, 3 June 2012

Awesome Moment with Awesome Friends

Assalamualaikum. 

Lama tak update. Eh, lama ek? So, disisa-sisa cuti semester yang ketiga ni, aku berkesempatan untuk reunion kecil-kecilan dengan ex-schoolmate masa muda-muda dulu. Muda? Okeyh, tak bermaksud aku tua sekarang. Maksud aku, zaman aku pelajar sekolah lagi. Reunion nie disertai oleh Aku, Cik Ina, Cik Lin, Shahir, Hafizie, Izwan, Kamil, Qosim dan Syahiran (sepupu Hafizie). Aku, Shahir, Cik Ina, Cik Lin satu kereta. Driver kami sudah semestinya Shahir yang 'macho'. Haha. Naik pun AHW, Viva Purple. So nice. Hafizie, Izwan, Kamil, Syahiran dengan Qosim naik PAY. Owh, lupa nak bagitaw tarikhnya, Khamis (31/5) yang lepas. Destinasi kami Ulu Chepor, Chemor. Ber"BBQ" wowww... Tengok gambar-gambar bawah nie.

Nampak tu? usaha nak hidupkan api.

Ayam bakar, sosej, jagung, daging burger. Mak aiii, byk nya..


Cik Ina, Cik Lin dan Aku


Aku suka sangat pic ni, thanks Shahir.


2 jejaka yang hot. Haha.


Pukul 1.30 tengahari, kami gerak pergi Jaya Jusco Kinta City pulak. Shahir belanja karaoke. Tapi susah betul nak control lagu dekat situ. Huhhh. Sejam karaoke, kami main boling 1 game. Pun servis yang agak kurang memuaskan. Terutama kasut dan score mark yang agak gila sikit. Habis main boling, Izwan pulak belanja makan Big Apple. Wahh, orang duk pakat belanja. Aku belanja diorang apa? Erm, nanti raya, korang datang rumah aku jelaa okey.


Inilah kami! 
Dari kiri Shahir, Cik Ina, Cik Akma, Cik Lin, Izwan, Kamil, Hafizie, Qosim.

Tepat pukul 8.00 malam kami sampai rumah. Nasib baik rumah aku, Shahir, Lin dengan Ina dekat. Satu kampung je. Sebab tu BFF. Bapak-bapak kami pun dah kenal satu sama lain. So, memang diorang tak marah, tapi kena laa berpada-pada sikit. Overall, hari tu memang best sangat-sangat. Masa dalam kereta tu, duk ralit sangat sembang sampai nyaris nak tersesat. Haha. Thanks you all, I love you.














2 comments:

  1. hehe..yup! sgt best..kalau korang join sekali bbq ritu, lagi best taw :D

    ReplyDelete